Salata de conopida spanac

Salata de conopida spanac
Ai nevoie de un aperitiv ovovegetar fără gluten și lacto ? Salata de conopidă și spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 54 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și cumpărați mandarine, spanac rupt, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82% , ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de conopidă și spanac , Salată de conopidă prăjită cu spanac și năut și Salată grecească de spanac În Mini Phyllo Salată de spanac cu greacă în Mi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane De HalbaBorcane De Halba
2
Turnați laptele într-un castron mic; amestecați treptat concentratul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Banane Suplimentare OpționaleBanane Suplimentare Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Borcane De HalbaBorcane De Halba
3
Se stropesc peste salată și se amestecă. Pune resturile la frigider.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Nickel & Nickel Truchard Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nickel & Nickel's 2000 Truchard Vineyard Chardonnay este al doilea vin din acest soi care a fost introdus în portofoliul Nickel and Nickel. Produs în Carneros, o denumire răcoroasă și aerisită, renumită pentru producerea unui Chardonnay demn de remarcat, vinul oferă arome de fructe tropicale și stejar dulce. O notă de fermentație malolactică scoate la gură note de ananas copt, pere, mere, citrice, care sunt accentuate de note de vanilie și condimente din stejar. Textura minunată și aciditatea strălucitoare a vinului se contopesc într-un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Revista