Salată simplă de castraveți și ridichi

Salată simplă de castraveți și ridichi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă o salată simplă de castraveți și ridichi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 5 și costă 82 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 68 de calorii . Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 39% . Rețete similare includ Salata de castraveți și ridichi , Salata de castraveți cu ridichi și Salata de castraveți cu ridichi .

Instrucțiuni

1
Aruncați felii de castraveți, felii de ridichi și felii de ceapă roșie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi
Fasole GoyaFasole Goya
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Amesteca otetul, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper negru intr-un castron separat; se toarnă peste amestecul de castraveți și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Locatelli Pecorino Proaspăt RasLocatelli Pecorino Proaspăt Ras
1 Lingura Suc De Lamaie Goya1 Lingura Suc De Lamaie Goya
Suc De Lamaie GoyaSuc De Lamaie Goya
Fasole GoyaFasole Goya
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Columbia Winery Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista