Salată Marinată

Salată Marinată
Salata marinată este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 231 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 125 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ulei vegetal, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Marinată, Salată De Fasole Marinată, și Salată Marinată Rapidă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mazărea, porumbul, fasolea verde, pimentos, țelina, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Fasole VerdeFasole Verde
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
MazăreMazăre
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, piperul negru, sarea, uleiul și oțetul. Se aduce la fierbere și se toarnă peste salată; se amestecă bine pentru a acoperi. Se da la frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateExpert
Gata În23 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista