Salata marinată este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 231 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 125 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ulei vegetal, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Marinată, Salată De Fasole Marinată, și Salată Marinată Rapidă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă mazărea, porumbul, fasolea verde, pimentos, țelina, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole Verde
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
țelină
Ceapă
Porumb
Mazăre
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, piperul negru, sarea, uleiul și oțetul. Se aduce la fierbere și se toarnă peste salată; se amestecă bine pentru a acoperi. Se da la frigider 24 de ore.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.