Salată italiană de fasole și ton

Salată italiană de fasole și ton
Rețeta salată italiană de fasole și ton este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 105 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, tunan în apă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Ton ars cu salată italiană de fasole albă, Salată de rucola, ton Italian și fasole albă, și Salată Italiană De Ton, Fasole Albă Și Roșii Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția salatei. Dați la frigider 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Chiar înainte de servire, așezați salata verde în vasul de servire; lingura salata pe salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista