Salată Grecească Română

Salată Grecească Română
Reteta salata greceasca Romaine este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de castraveți, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată Grecească Romaine Carbonizată Cu Feta Cu Crustă De Quinoa, Romaine la grătar cu tăiței de ceapă caramelizată, brânză albastră și pansament Balsamic cu iaurt grecesc, și Salată De Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de salată, combinați romaina, ardeiul roșu și castravetele. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, sucul de lămâie, zahărul, sarea de usturoi și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
CastraveteCastravete
RomaineRomaine
UsturoiUsturoi
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți peste salată.
3
Se presară cu brânză feta; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista