Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă

Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă
Salata Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de cap de usturoi, sare kosher, sfeclă pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice, Salată de varză crudă cu sos de usturoi prăjit, și Salată de Kale cu sos prăjit de usturoi-hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie. Aranjați sfecla galbenă pe o foaie mare de folie; înfășurați bine. Repetați procedura cu sfecla roșie și dungată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți usturoiul și sfecla la 350 timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă; se răcește 10 minute. Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați pulpa de usturoi, uleiul și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Puneți kale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți o tigaie medie la foc mediu; adăugați slănină. Gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare. Se amestecă amestecul de usturoi; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de slănină fierbinte peste kale, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
KaleKale
8
Cojiți sfecla; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
9
Tăiați sfecla în jumătate. Aranjați peste amestecul de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
KaleKale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista