Salată de șuncă de orez sălbatic

Salată de șuncă de orez sălbatic
Rețeta Salată de șuncă de orez sălbatic se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute . Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 91 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 187 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de curry, sare și piper, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47% . Rețete similare sunt Salata de șuncă de orez sălbatic , Salata de orez sălbatic și năut cu șuncă și Caserola de orez și șuncă sălbatice .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți orezul, apa și bulionul la fiert. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 1 oră sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți dacă este necesar; misto.
3
Într-un castron mare, amestecați orezul cu șuncă, brânză, ardei roșu, broccoli, morcovi și ceapă verde. Pentru dressing, combina sucul de lamaie, otetul, mustarul, pudra de curry, sare si piper intr-un blender sau robot de bucatarie. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet ulei prin capacul alimentatorului până se amestecă bine; pansamentul se va îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă peste salată și se amestecă. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Fructe și dulceață care este doar echilibrată cu bulele
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista