Salată De Vită Vietnameză

Salată De Vită Vietnameză
Salata de carne de vită Vietnameză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, sos de soia, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare sunt Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată Caldă De Vită Vietnameză, și Salată De Vită Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Frecați uleiul de măsline peste friptura de flanc și condimentați cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Așezați friptura sub broiler și gătiți până se rumenesc, 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
3
Scoateți din broiler, acoperiți cu folie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, uleiul de susan, ghimbirul, sosul de pește și jalapeo. Într-un castron mare, combinați busuiocul, coriandrul, castravetele, ceapa și varza de fasole și aruncați bine cu pansamentul de soia. Aranjați tăiței deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Feliați friptura în bucăți de 1/4 inci, tăind împotriva bobului și așezați peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6
Garnisiți cu busuioc suplimentar și cilantro, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Servi.
8
Pentru a face până la 1 zi înainte, pregătiți și păstrați separat la frigider: friptură, pansament, legume și tăiței. Asamblați până la 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista