Salată de vinete în cupe de parmezan

Salată de vinete în cupe de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vinete în căni de parmezan. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 391 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, roșii cherry, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caesar Salată Parmezan Cupe, Salată De Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan crocant și cupe de rozmarin cu salată de spanac și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați jumătate din vinete într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, netulburat, până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Se amestecă, se acoperă și se gătește până când vinetele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Răzuiește vinetele pe o farfurie mare și repetă cu încă 2 linguri de ulei de măsline și vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4
Ungeți ușor o foaie mare de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Presărați 1/4 cană de parmezan într-o rundă de 6 inci pe fiecare parte a foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți aproximativ 3 minute, până când parmezanul se topește și se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați rondele de brânză să se răcească aproximativ 30 de secunde pentru a se întări. Cu o spatulă, ridicați cu grijă fiecare rundă de pe foaia de copt și drapați-o peste un castron inversat de 4 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Lăsați brânza să stea până se răcește și crocantă, aproximativ 2 minute. Repetați cu parmezanul rămas pentru a face încă 2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de ulei de măsline cu oțetul și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare, aruncați mesclun, scallions, roșii și vinete fierte cu pansamentul. Puneți cu grijă salata în cupele de parmezan și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
MesclunMesclun
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista