Salată De Taco" Sac De Gunoi"

Salată De Taco
"Sac de gunoi" Salata Taco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați condimente taco, salată verde, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sac De Gunoi Taco Salata, Salata Taco Jessica cu sos cremos Taco, și Supă De Gunoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită maro; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Adăugați condimente taco și pregătiți conform instrucțiunilor pachetului. Mișto. Aruncați cu ingredientele rămase într-o pungă de plastic resigilabilă extra-mare sau într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista