Salată de roșii cu ardei verzi

Salată de roșii cu ardei verzi
Salata de roșii cu ardei verzi durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 29 de calorii. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați roșii, zahăr, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată cu sos de roșii și ardei verde, Salată de roșii, castraveți și ardei verde tocate și Salată de roșii, castraveți și ardei verde tocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeiul verde, țelina și ceapa. Într-un castron mic, combinați oțetul, zahărul, sarea și piperul. Se amestecă în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru SosPătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
Scoici Crude Pe Jumătate De CoajăScoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (12 Uncii) Topping Ușor Congelat, Dezghețat1 Recipient (12 Uncii) Topping Ușor Congelat, Dezghețat
2
Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore, amestecând de mai multe ori.
3
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista