Salată de pui Supremă

Salată de pui Supremă
Salata de pui Supreme este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 467 de calorii . Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet, orez, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42% . Rețete similare includ Salată Supremă de Pui , Salată Supremă de Pui și Salată Supremă de Crab .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați puiul, uleiul, sucul de portocale, oțetul și sarea. Încorporați orezul, maioneza, țelina, strugurii, ananasul și portocalele. Se acopera si se da la rece pana este gata de servire; se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
(23)(23)
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
StruguriStruguri
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista