Salată De Pui De Cireșe

Salată De Pui De Cireșe
Salata de pui de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 240 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mere, jumătăți de piept de pui, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Pui De Cireșe, Salată De Pui De Nucă De Cireș, și Croissante Cu Salată De Cireșe-Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați puiul, cireșele uscate, țelina, nucile, maioneza, laptele, sarea și piperul și mărul, dacă doriți. Se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți pe pâine prăjită de grâu crăpată sau cornuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grâu CrăpatGrâu Crăpat
CroissantCroissant
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista