Salată De Pui Cu Salată Și Sfeclă Roșie
Salata de pui cu salată și sfeclă roșie este un fără gluten și primar rețetă cu 20 de porții. O porție conține 15 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Home Cooking Adventure are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați 5 frunze de salată, suc de lămâie, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată de pui cu salată și sfeclă roșie, Broccoli, Sfeclă Roșie Și Salată Verde, și Sfeclă Roșie, Avocado Și Salată Verde.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în 3 4 benzi lungi. Într-o tigaie medie topiți untul la foc mediu.
Adăugați fâșii de pui și presărați sare și piper. Nu atingeți sânii timp de cel puțin 2-3 minute până când nu se formează o crustă aurie. Întoarceți puiul și lăsați-l pe cealaltă parte încă câteva minute. Când ați terminat, presărați suc de lămâie peste tot.
Tăiați sau rupeți frunzele de salată și presărați cu ulei de măsline extravirgin sau ulei de floarea soarelui presat la rece.
Adăugați fâșiile de pui și salata de rădăcini de sfeclă, presărați cu semințe de susan și serviți.