Salată de orez în cupe de roșii

Salată de orez în cupe de roșii
Salata de orez în cupe de roșii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, oregano, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Roșii Cu Spanac Și Orez, Salată de ton în cupe de roșii, și Salată de pui în cupe de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele nouă ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărei roșii. Scoateți și aruncați pulpa, lăsând un 1/2-in. coajă. tăiați o felie subțire de pe fundul roșiilor la nivel, dacă este necesar. Umpleți cu salată de orez. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră sau până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista