Salată De Morcovi Cu Nucă De Cocos

Salată De Morcovi Cu Nucă De Cocos
Salata de nucă de cocos morcov este un hor d ' oeuvre care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere, smântână, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de morcovi prăjiți cu nucă de cocos, Salată Picantă De Morcov + Quinoa Cu Pansament De Var De Nucă De Cocos, și Zahăr de nucă de cocos morcov-banane Cupcakes cu zahăr de nucă de cocos bezea glazura.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele; se amestecă bine. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Publicat inițial ca salată de morcovi de nucă de cocos în Taste of Home
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
MorcovMorcov
3
Iunie / iulie 2001, p11
4
Fapte Nutriționale
5
Imprimare

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Revista