Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă $1.17 pe portie falls în bugetul dvs., fructe tropicale, orez și salată de ton ar putea fi un uimitor fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, bucăți de Ananas în suc, kiwi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui, orez și fructe tropicale, Cina De Salată De Ton Tropical, și Salată Proaspătă De Ton Cu Fructe Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratiță de 1 litru, încălziți apa până la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperă; se răcește 15 minute. La frigider cel puțin 1 oră sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În castron mediu, amestecați orezul, iaurtul și sucul de ananas rezervat. Capac; refrigerați 1 până la 2 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Iaurt
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați felii de kiwi în sferturi. Amestecați ușor kiwi, ananas, mango și ton în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
Ananas
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Orez
Ton
4
Se presară cu nucă de cocos. A se păstra acoperit la frigider.