Salată de Filet mignon picant la grătar cu sos de ghimbir-Lime

Salată de Filet mignon picant la grătar cu sos de ghimbir-Lime
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, salata picantă de Filet Mignon la grătar cu sos de ghimbir-Lime ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 623 calorii, 35g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru 7,57 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sos de soia, ridichi, sos de soia și sare și piper. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 88%. Rețete similare includ Filet mignon picant cu ceapă dulce la grătar, Filet Picant Mignon, și Filet Mignon La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți sosul de soia, sucul de lămâie, pasta de chile și uleiul de arahide împreună într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați fripturile, întoarceți-le la strat, acoperiți și lăsați-le la marinat timp de 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Scoateți din frigider cu 15 minute înainte de grătar.
5
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le. Condimentați ambele părți cu piper și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fierte până la coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți de pe grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și feliați în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
În timp ce friptura se odihnește, combinați toate ingredientele salatei într-un castron mare. Aruncați cu jumătate din pansament și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Transferați într-un platou, acoperiți cu friptura și stropiți pansamentul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
10
Bateți ingredientele împreună într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de utilizare.

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichiffonade busuioc thailandez sau busuioc obișnuit, opționalchiffonade busuioc thailandez sau busuioc obișnuit, opțional1capSalată Bibb, sfâșiată în bucăți de mărimea mușcăturiiSalată Bibb, sfâșiată în bucăți de mărimea mușcăturii2morcovi, juliennedmorcovi, julienned1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pastă de chili cu usturoipastă de chili cu usturoi680Nuci de orice fel (tocate)file mignonsfile mignons1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir proaspăt ras finghimbir proaspăt ras fin4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru măcinatSare și piper negru măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimizuna frunze, rupte în bucăți de mușcăturămizuna frunze, rupte în bucăți de mușcătură1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde2(iarnă)1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat5ridichi, felii subțiriridichi, felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de orezoțet de orez4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapă eșalotă fin tăiată cubulețeceapă eșalotă fin tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite3(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite2(poate fi sau trece)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde8fiecare roșii cherry galbene și roșii, înjumătățitefiecare roșii cherry galbene și roșii, înjumătățite

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea viilor de la Talbott ' s estate. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un palat mediu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista