Salată de căpșuni de primăvară cu pui
Salata de căpșuni de primăvară cu pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 8 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 242 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de căpșuni, spanac, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Salată De Primăvară Cu Quinoa De Căpșuni, Salată de spanac de căpșuni: proaspătă pentru primăvară, și Salată de sparanghel de primăvară și căpșuni cu o picătură de Caramel.
Instrucțiuni
Așezați carnea de piept de pui într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de vinetă balsamică la foc mediu; gătiți și amestecați până când puiul se rumeneste, nu mai este roz în centru, iar sucul s-a evaporat aproape, aproximativ 10 minute.
Scoateți puiul într-un bol și lăsați să se răcească.
Așezați spanacul într-un bol de salată; împrăștiați căpșunile, brânza de capră și nucile pecan confiate peste spanac.
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de vinetă balsamică peste salată și acoperiți cu puiul.
Se servește ușor cald sau răcit.