Salată De Crab Portocaliu

Salată De Crab Portocaliu
Salata de Crab portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de maioneză, tăiței chow mein, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sparanghel, Crab Și Portocale, Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată, și Salată de Crab cu portocală și Oregano pe aluat la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente. Împărțiți verdele de salată între patru farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu tăiței chow mein. Topiți fiecare cu aproximativ 3/4 cană amestec de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
CrabiCrabi
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se servește cu salată de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Knights Bridge KB Estate Unoaked Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Knights Bridge KB Estate Unoaked Chardonnay
Knights Bridge KB Estate Unoaked Chardonnay
Clare și luminoase, acest vin tonic prezintă frumusețea fructelor Chardonnay din Podgoria estate Knights Bridge. Aromele proaspete de lămâie Meyer și flori de flori sunt ecou pe palat și s-au alăturat de arome luxuriante de pere și mere. Bucurați-vă cu totul, de la salate de vară la bucătăria asiatică picantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista