Salată De Covrig De Căpșuni
Salata de covrig de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 314 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 3754 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Covrig De Căpșuni, Salată De Covrig De Căpșuni, și Salată De Covrig De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Se amestecă covrigii zdrobiți, untul topit și 3 linguri de zahăr; se amestecă bine și se presează amestecul în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți 8 până la 10 minute, până la setare. Puneți deoparte să se răcească.
Într-o cremă mare de amestecare castron împreună crema de branza si 1 cana de zahar. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți amestecul pe crusta răcită.
Se dizolvă gelatina în apă clocotită. Se amestecă căpșunile încă congelate și se lasă să se așeze scurt. Când amestecul se referă la consistența albușurilor de ou, se toarnă și se întinde peste stratul de brânză cremă. La frigider până la setare.