Salată de ciuperci în chipsuri de brânză
Salata de ciuperci în chipsuri cu brânză ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și rețeta primară pe care ați căutat-o. Pentru 1,68 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 251 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciuperci, parmezan, dressing și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de roșii cu chipsuri de brânză, brânză Dubliner și chipsuri de cayenne cu salată de sfeclă aurie și busuioc și Cook the Book: Salată de sfeclă prăjită cu sos de nuci și chipsuri de brânză.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent cu ulei de măsline. Tapetați tava de copt cu hârtie de copt, apoi pulverizați hârtie cu spray de gătit.
Așezați 1/2 cană de brânză mărunțită pe jumătate din tava de copt și modelați un cerc de aproximativ 5 inci în diametru. Formați un al doilea cerc pe cealaltă jumătate de tavă de copt. (Încercați să folosiți un blat de plastic congelat, bătut, ca model pentru modelarea chipsurilor cu brânză.)
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când brânza devine aurie pe margini. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă rondelele de brânză.
Coaceți timp de aproximativ 2 minute, sau până când marginile au culoarea aurie și se fixează în centru. Folosind spatula, scoateți cu atenție rondele și drapăți-le peste un sucitor mare suspendat ca o punte între 2 cutii înalte pentru a modela.
Se lasa sa se raceasca in timp ce se modeleaza peste sucitor. Repetați cu brânză rămasă pentru a face încă 2 cercuri.
Într-un castron mediu, combinați ciupercile, roșiile, spanacul și ceapa.
Adăugați dressing și amestecați pentru a o combina. Pentru a servi, puneți un crocant de brânză pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată și apoi acoperiți cu o lingură de salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.