Salată De Citrice Aruncată

Salată De Citrice Aruncată
Citrus aruncat salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 94 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, praf de ceapă, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată aruncată cu sos de citrice, Salată Aruncată Cu Citrice-Mere, și Salată Rapidă De Citrice Aruncată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează. Se amestecă sucul de grapefruit, oțetul, marmelada, muștarul, coaja de portocală, praful de usturoi și praful de ceapă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
MarmeladăMarmeladă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; la frigider până se răcește. Împărțiți salata și fructele între patru farfurii de salată; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista