Salată De Citrice

Salată De Citrice
Salata de citrice este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați portocale de sânge, portocale de buric, kiwi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare sunt Salată De Citrice, Salată De Citrice, și Salată De Citrice.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, amestecând ușor. Se răcește până este gata de servit.
2
** Pentru testare, am folosit Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista