Salată de cartofi fără maia
Salata de cartofi fără maia durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 323 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi servește 8 și costă 1,18 USD per porție. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați piper măcinat, ceapă verde, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată fierbinte de cartofi (fără maione și lactate), Salată cremoasă de cartofi vegană fără maia și Salată vegană de cartofi roșii, albi și albaștri (fără maia).
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Răciți cartofii în apă rece și tăiați-i în cuburi când sunt suficient de rece pentru a fi manipulați.
Transferați cartofii într-un castron mare de salată și amestecați ușor cu murături de mărar, ceapă verde, țelină, coriandru, suc de murături de mărar, mărar uscat, 1 linguriță de boia de ardei, sare și piper. Într-un castron, amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și muștarul de Dijon și turnați dressingul peste amestecul de cartofi. Se amestecă din nou pentru a acoperi toate ingredientele cu dressing.
Se presara cu 1/4 lingurita boia.