Salată chineză de pui-varză cu sos de arahide

Salată chineză de pui-varză cu sos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata chineză de pui-varză cu sos de arahide. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, scallions, pui rotisor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan negru ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Varză Chinezească Cu Pui (Aromă Minunată), Salată de varză și morcov cu sos de arahide, și Salată de tăiței Soba și varză cu sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțet de vin de orez, ulei de măsline, ulei de susan și sos de arahide într-un bol mediu; deoparte. Aruncați împreună varza, morcovul mărunțit, 4 felii subțiri și puiul într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De ArahideSos De Arahide
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă sosul de arahide peste salata de varză și se aruncă împreună până când toate ingredientele sunt acoperite uniform. Se condimentează salata cu piper negru proaspăt măcinat și se presară uniform cu semințe de susan negru și 2 scallions tăiate subțire. Împărțiți salata între 6 farfurii; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Sos De ArahideSos De Arahide
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista