Salată BBQ Ranch

Salată BBQ Ranch
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? BBQ Ranch salata ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 2 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de romaină sfâșiată, ceapă, pansament pentru salată de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați BBQ Bacon Ranch fotbal brânză mingea, BBQ salata de pui tocat, și Cartofi dulci și conopidă cu grătar de pui și salată de tăiței de mărar-castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați puiul, fasolea, roșiile, porumbul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați pansamentul ranch și sosul de grătar; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute. Împărțiți romaina între două farfurii de salată; deasupra cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Ranch DressingRanch Dressing
RomaineRomaine
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista