Salată Asiatică de susan cu creveți Înnegriți

Salată Asiatică de susan cu creveți Înnegriți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Asiatică de susan cu creveți Înnegriți. Această rețetă servește 4. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de susan asiatic, ceapă verde, condimente cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Asiatică de susan cu creveți Înnegriți, Creveți De Susan Cu Bol De Orez Cu Verdeață Asiatică, și Salată De Creveți Înnegrită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul uns la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Filetați creveții pe 8 frigarui; presărați cu condimente, întorcând frigarui pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui creveți. Grătar 3 min. pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Acoperiți 4 farfurii mari cu spanac; acoperiți cu următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Stropiți cu pansament; deasupra cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista