Salata Rusă de cartofi a mamei
Salata Rusă de cartofi a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de varză murată, morcov, murătură de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de Olivier Salade, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Yummy Plăcinte De Cartofi Rusești! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla, cartofii și morcovul într-o cratiță, umpleți cu apă și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scoateți legumele și lăsați să se răcească; curățați sfecla și cartofii. Tăiați sfecla, cartofii și morcovul și puneți-le într-un bol de salată. Se amestecă ceapa, muratul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea. Se răcește salata timp de 2 până la 3 ore; se servește rece.