Salata Rusă de cartofi a mamei

Salata Rusă de cartofi a mamei
Salata Rusă de cartofi a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de varză murată, morcov, murătură de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de Olivier Salade, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Yummy Plăcinte De Cartofi Rusești! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla, cartofii și morcovul într-o cratiță, umpleți cu apă și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți legumele și lăsați să se răcească; curățați sfecla și cartofii. Tăiați sfecla, cartofii și morcovul și puneți-le într-un bol de salată. Se amestecă ceapa, muratul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea. Se răcește salata timp de 2 până la 3 ore; se servește rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista