Salata de cartofi cu bacon
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Salata de cartofi cu bacon. O porție conține 403 calorii, 6 g de proteine și 32 g de grăsimi. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfectă pentru 4 iulie. Mergeți la magazin și luați ceapă, cartofi, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de cartofi la grătar cu slănină + Vinaigretă Bacon-Dijon, Salată de cartofi cu bacon și Salată de cartofi cu bacon.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți baconul pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 2 linguri picături.
Scurgeți cartofii. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, curățați și tăiați cubulețe.
Puneți într-un castron mare.
Adăugați ceapa, oțetul, semințele de țelină, sare, piper, slănină și picurăturile rezervate; arunca usor. Se răcește la temperatura camerei. Încorporați maioneza. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.