Răspândirea Tonului Mediteranean Stratificat

Răspândirea Tonului Mediteranean Stratificat
Răspândirea tonului mediteranean stratificat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 114 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oul fiert tare, șalota, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, Stratificat Mexican Răspândit, și Răspândirea Creveților Stratificați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, șalota și condimentul Italian până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răspândiți în cerc de 8 inci pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Se acoperă cu măsline, ton, roșii, ou și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
TomateTomate
TonTon
OuăOuă
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista