Răspândirea Somonului Afumat În Straturi

Răspândirea Somonului Afumat În Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea somonului afumat stratificat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți pe porție. Un amestec de biscuiți, buruieni de mărar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 3-Cupa castron sau tigaie cu folie de plastic, lăsând folie de plastic atârnă peste margine. Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză, 1/2 cană de smântână, condimentul de lămâie-piper și buruiana de mărar tocată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
MărarMărar
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
TigaieTigaie
2
Lingură 1/2 din amestecul de cremă de brânză prin îngrămădirea lingurilor în castron; întindeți și apăsați în fundul vasului. Sus cu somon. Lingura rămase amestec de brânză de linguri peste somon; răspândit peste strat de somon. Îndoiți folia de plastic deasupra brânzei pentru a acoperi complet; apăsați stratul superior de brânză pe somon. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Îndepărtați folia de plastic din partea superioară a amestecului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe castron; întoarceți farfuria și bolul.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți vasul și folia de plastic. Folosind spatula de cauciuc, întindeți 1/2 cană smântână rămasă peste amestecul de brânză. Puneți ardeiul gras peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
6
Se ornează cu crenguțe de buruieni de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
7
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista