Răspândirea Brânzei De Hrean

Răspândirea Brânzei De Hrean
Răspândirea brânzei de hrean durează în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 242 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 52 de cenți pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. 116 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită biscuiți, hrean, maioneză și brânză de proces. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea Brânzei De Hrean, Răspândirea Bogată A Brânzei De Hrean, și Brânză De Hrean Răspândită Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Topiți brânza în partea superioară a unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Se ia de pe foc. Se amestecă maioneza și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
3
Se toarnă într-un vas mic sau vas ceramic. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista