Răspândirea picantă a langustelor ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 315 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente, căței de usturoi, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Beignets de raci cu Remouladă picantă, Pansament umed de pâine de porumb cu languste picante, și Languste la grătar cu unt picant de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; saut 5 minute sau până când ceapa și țelina sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați amestec de condimente și piper; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Piper
4
Combinați legumele sotate și cozile de raci într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Languste
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați cremă de brânză înmuiată și amestecați ușor pentru a combina.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.