Rulouri de roșii cu busuioc

Rulouri de roșii cu busuioc
Rulourile cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă are 12 porții. O porție conține 167 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 54% , ceea ce este destul de bun. Stive de vinete la grătar și roșii Heirloom cu sos de busuioc și roșii , supă cremă de roșii uscate la soare Alouette și busuioc și sos de vin cu roșii Heirloom, busuioc și ulei de măsline peste paste sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Adăugați zahărul, uleiul, sarea și 2-1/2 căni de făină; bateți până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
5
Între timp, într-o tigaie, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Adăugați roșiile, sosul de roșii, usturoiul, sarea, busuiocul și piperul. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se îngroașă. Răciți la 110°-115°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți-l în 12 bucăți. Formați fiecare bucată sub formă de bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
8
Așezați bile la o distanță de 7,5 cm unul de celălalt pe o tavă de copt unsă. Faceți o adâncitură în centrul fiecărei bile; adăugați 1 lingură de umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Presărați cu parmezan. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Coaceți la 190°C timp de 25-30 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
11
Scoateți din tavă pe un grătar de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista