Chiftele Suedeze (Svenska Kottbullar)
Chiftele suedeze (Svenska Kottbullar) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, unt, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 923 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Chiftele Suedeze (Svenska Kottbullar), Chiftele suedeze ale lui Elva (Sma Kottbullar), și Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați firimiturile de pâine într-un castron mic și amestecați în cremă. Se lasă să stea până când firimiturile absorb crema, aproximativ 10 minute. În timp ce pâinea se înmoaie, topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până devine maro deschis, aproximativ 10 minute.
Așezați ceapa într-un bol de amestecare; se amestecă cu carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, oul, zahărul brun, sarea, piperul negru, nucșoara, ienibaharul și ghimbirul. Amestecați ușor firimiturile de pâine și smântâna.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Scoateți aproximativ 1 1/2 lingură din amestecul de carne pe chiftele și formați-vă în bile.
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți doar până când exteriorul se rumeneste, aproximativ 5 minute, întorcând chiftelele des. Interiorul chiftelelor va fi în continuare roz.
Puneți chiftelele rumenite într-un vas de copt, turnați bulion de pui și acoperiți cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiftelele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Scoateți chiftelele într-un vas de servit.
Pentru a face sos maro, turnați picăturile de tigaie într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina în picăturile de tigaie până se omogenizează și amestecați treptat suficient bulion de vită pentru a totaliza aproximativ 2 1/2 căni de lichid. Aduceți sosul la foc mic, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Serviți sosul cu chiftelele.