Rulouri cu scorțișoară și alune
Rulourile cu scorțișoară cu alune necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 429 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de zahăr brun, cuișoare măcinate, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 212 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri cu scorțișoară cu ciocolată neagră și alune , Rulouri cu alune de secară și Rulouri ușoare cu brioșă cu scorțișoară cu glazură de unt rumenit cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Ungeți 1 lingură de unt topit pe fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 pe 8 pe 2 inchi.
Amestecați nucile, zahărul brun, zahărul, scorțișoara și cuișoarele într-un castron mic.
Întindeți aluatul dezghețat pe o suprafață ușor înfăinată la un dreptunghi de 12 pe 9 inci.
Ungeți 1 lingură de unt peste aluat.
Presărați amestecul de nuci peste aluat, lăsând un chenar de 1/2 inch de-a lungul părților de sus și de jos. Începând de la 1 parte lungă, rulați aluatul tip jeleu, formând un buștean. Ciupiți cusătura pentru a sigila.
Tăiați bușteanul în 9 bucăți egale. Aranjați rulourile, cu partea tăiată în jos, în vasul de copt pregătit, distanțănd uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați rulourile să crească într-o zonă caldă fără curenti de aer până se umflă, aproximativ 45 de minute.
Poziționați grătarul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F.
Coaceți rulourile cu scorțișoară descoperite până când blaturile devin maro auriu, aproximativ 25 de minute. Între timp, amestecați zahărul pudră, brânza mascarpone și zara într-un castron mediu până devine omogen și cremos.
Ungeți 1 lingură de unt rămasă peste rulourile coapte cu scorțișoară și apoi stropiți deasupra amestecul de brânză.