Ruladă De Macrou Afumat

Ruladă De Macrou Afumat
Rețeta Rulada de macrou afumat ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de suc de lămâie, canola, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Scandi afumat macrou pe secară, Ruladă De Somon Afumat, și Ruladă De Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle întregi și gălbenușurile, muștarul și puțină sare într-un castron mare și zdrobiți-le bine together.To această pastă, adăugați sucul de lămâie și apoi uleiul, picătură cu picătură, ca și cum ar face maioneză.Finalizați sosul adăugând ierburile tocate, caperele și cornichonii. Gustați și corectați condimentul.Ruladă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tavă cu foaie adâncă de 15 x 10,25, 1 inch, cu hârtie pergament. Ungeți hârtia, praf cu făină și atingeți excesul. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
CornișonCornișon
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Treceți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se transferă într-un castron mare și se amestecă gălbenușurile , pe rând. Se condimentează cu sare. Bateți albușurile până se formează vârfuri moi.Se amestecă 1/2 din albușuri în amestecul de gălbenușuri și se pliază în restul. Apoi pliați în arpagic și macrou în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
MacrouMacrou
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă aluatul în fundul tigaiei pregătite și se netezește ușor cu o spatulă metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se transferă la cuptor și se gătește până devine auriu și ferm la atingere, aproximativ 10 minute. Acoperiți buretele de ou cu o bucată de hârtie pergament cu unt, cu unt în jos. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și inversați pe o suprafață de lucru. Îndepărtați hârtia de sus. Lăsați buretele să se răcească. Faceți maioneza. Bateți crema de brânză până se omogenizează și pliați în maioneză, scallions, mărar și suc de lămâie.Când buretele este rece, întindeți umplutura și folosiți un prosop pentru a o înfășura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Tăiați în felii de 1/2 inch cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Se serveste cu sos Gribiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista