Ruladă de carne

Ruladă de carne
Corny Meat Roll durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 278 de calorii , 29 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați pesmet, pătrunjel, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rula cu carne cu spanac , Rula cu carne siciliană și Rula cu carne siciliană .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați carnea de vită, sare și piper. Pe o bucată de folie rezistentă, tamponați amestecul de carne de vită într-un 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Combinați ingredientele de umplutură. Cu lingura peste carnea de vită până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Rulați, stil jele-roll, începând cu o latură scurtă și decojind folia în timp ce rulați. Sigilați cusătura și capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Puneți cu cusătura în jos într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°. Folosind două spatule mari, transferați cu grijă pâinea de carne pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista