Ruladă de carne
Corny Meat Roll durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 278 de calorii , 29 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați pesmet, pătrunjel, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rula cu carne cu spanac , Rula cu carne siciliană și Rula cu carne siciliană .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați carnea de vită, sare și piper. Pe o bucată de folie rezistentă, tamponați amestecul de carne de vită într-un 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Combinați ingredientele de umplutură. Cu lingura peste carnea de vită până la 1 inch de margini.
Rulați, stil jele-roll, începând cu o latură scurtă și decojind folia în timp ce rulați. Sigilați cusătura și capete.
Puneți cu cusătura în jos într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°. Folosind două spatule mari, transferați cu grijă pâinea de carne pe un platou de servire.