Rub inspirat din Africa de Nord pentru pește și pui

Rub inspirat din Africa de Nord pentru pește și pui
Reteta Africa de Nord inspirat freca pentru pește și pui ar putea satisface pofta ta African în aproximativ 14 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți scorțișoară măcinată, ulei de canolan, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Pește Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Pui și cuscus din Africa de Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați toate condimentele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește sau ale pieptului de pui cu ulei. Frecați 1 parte a fileurilor de pește sau a sânilor de pui cu freca și grătarul, frecați partea în jos, până se rumenesc și s-a format o crustă, aproximativ 4 minute. Răsturnați și continuați să gătiți timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
File De PeșteFile De Pește
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Click aici pentru zară sud-vest de pui la gratar Bobby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Lapte BătutLapte Bătut

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Game Reserve Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista