Roșiile umplute cu șuncă sunt o garnitură care servește 8. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de apă, roșii, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provenite (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Salată de orez cu șuncă și roșii.
Instrucțiuni
1
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărei roșii;îndepărtați miezul. Scoateți pulpa și aruncați-o, lăsând un 1/2-in. coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
2
Presărați sare de țelină și sare de usturoi în interiorul roșiilor; inversați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron, combinați pesmetul, brânza, șunca, arpagicul și 2 linguri de apă. Lingură în roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Locul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și smântâna până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie, zahărul, sosul Worcestershire și apa rămasă. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzeste; stropiți peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se încălzește.