Sparanghel La Grătar

Sparanghel La Grătar
Sparanghelul la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sos de grătar, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, Friptură de New York la grătar cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar Giveaway! sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, aduceți apa la fierbere; adăugați sparanghel. Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până când sunt crocante; scurgeți și uscați. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Infilați mai multe sulițe de sparanghel pe două frigarui de lemn înmuiate paralel. Repet. Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 2 minute, rotind o dată. Ungeți cu sos de grătar. Grill 2 minute mai mult, de cotitură;ungand o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista