Roughy cu piper cu ceapă
Onion Peppered Roughy durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 297 de calorii, 38 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 4,74 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, boia de ardei, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă cu trei cepe cu piper și somon afumat, muschi de porc cu piper și compot de afine și ceapă și salată de macrou piper și ceapă murată roz.
Instrucțiuni
Uscați fileurile de pește cu prosoape de hârtie; loc într-un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Stropiți peștele cu 1 lingură unt; se presara cu sare si piper.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 10 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Între timp, într-o tigaie, căliți ardeii dulci și ceapa în untul rămas până când sunt aproape fragezi. Dollop peste cu smantana; deasupra cu amestec de legume.
Coaceți încă 2-3 minute sau până când se încălzește.
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.