Rola De Tort De Ziua De Nastere

Rola De Tort De Ziua De Nastere
Rola de tort de ziua de naștere este o fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cap la magazin și ridica praful de copt, betty decorare decoruri rainbow mix, făină tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Ziua De Nastere, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Tapetați tigaia cu hârtie pergament; hârtie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina și praful de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu biciul până când sunt netede și cremoase. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr într-un flux constant, bătând până se amestecă bine. Se amestecă vanilia. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă decorurile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
În al doilea castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Folosind spatula de cauciuc, împăturiți albușurile bătute în aluat de tort până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Se toarnă aluatul uniform în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când tortul se rumeneste și se simte spongios când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tortul din cuptor. Întoarceți imediat tortul pe un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți hârtia pergament. Începând cu o parte scurtă a tortului, rotiți tortul și prosopul împreună strâns. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Desfaceți tort și scoateți prosop.
11
Întindeți gemul uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
12
Rulati tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Tăiați felii pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista