Rola De Tort De Ziua De Nastere
Rola de tort de ziua de naștere este o fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cap la magazin și ridica praful de copt, betty decorare decoruri rainbow mix, făină tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Ziua De Nastere, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Tapetați tigaia cu hârtie pergament; hârtie pulverizată.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina și praful de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu biciul până când sunt netede și cremoase. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr într-un flux constant, bătând până se amestecă bine. Se amestecă vanilia. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă decorurile. Pune deoparte.
În al doilea castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari.
Folosind spatula de cauciuc, împăturiți albușurile bătute în aluat de tort până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când tortul se rumeneste și se simte spongios când este atins ușor în centru.
Scoateți tortul din cuptor. Întoarceți imediat tortul pe un prosop de bucătărie curat.
Scoateți hârtia pergament. Începând cu o parte scurtă a tortului, rotiți tortul și prosopul împreună strâns. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți tort și scoateți prosop.
Întindeți gemul uniform peste tort.
Tăiați felii pentru a servi.