Risotto Cu Șampanie Și Creveți

Risotto Cu Șampanie Și Creveți
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Risotto cu șampanie și creveți ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 774 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți orez arborio, vin spumant plus extra de servit, șofran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Risotto de homar și creveți, și Risotto Cu Șampanie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții3
Scor De Sănătate24
Revista