Risotto cu flori de dovlecel și șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto cu flori de dovlecel și șofran. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de șofran, flori de dovlecel, orez carnaroli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Spaghete Cu Flori De Dovlecel Și Șofran, Risotto De Dovlecei Cu Flori De Dovlecei Umplute, și Flori De Squash Umplute Cu Orez Dulce De Șofran.
Instrucțiuni
Folosind o cratiță, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa roșie până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul și toastul pentru câteva minute.
Adăugați vinul alb și amestecați până la crem.
Tăiați florile de dovlecel în bucăți și adăugați la orez.
Încălziți stocul de legume și adăugați șofranul în stoc. Lăsați șofranul să se absoarbă în stoc pentru câteva minute.
Adăugați stocul de șofran în orez și lăsați să gătească timp de 15 minute amestecând ocazional.
Pentru a termina risotto-ul, amestecați untul și parmezanul. Condimentează cu sare și piper și servește.