Rețetă Kedgeree
Rețeta Kedgeree rețetă ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 54 minute. Această rețetă servește 50 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. 568 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, semințe de muștar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți ouăle timp de 10 minute, apoi țineți-le sub apă curentă rece.
Puneți peștele și frunzele de dafin într-o tigaie puțin adâncă, cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 5 minute, până se fierbe.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească.
Îndepărtați pielea de pește, fulgi în bucăți și lăsați-o deoparte.Gatiti orezul in apa sarata aproximativ 10 minute si scurgeti. Reîmprospătați în apă rece, scurgeți din nou și lăsați la frigider până când este nevoie. Topiți butterghee într-o tigaie la foc mic.
Adăugați ghimbirul, ceapa și usturoiul. Se înmoaie aproximativ 5 minute, apoi se adaugă pudra de curry și semințele de muștar. Gatiti inca cateva minute, apoi adaugati rosiile tocate si sucul de lamaie.Împărțiți ouăle.
Adăugați peștele și orezul într-o tigaie și încălziți ușor.
Adăugați ouăle, cea mai mare parte a coriandrului și ardeiul iute și amestecați ușor.
Așezați într-un vas cald de servit.
Se amestecă restul de coriandru în iaurt și se servește cu kedgeree.Sfat