Restaurant Japonez Salată De Castraveți
Restaurant japonez salata de castraveti este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, sare, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Salată Japoneză De Castraveți, Salată Japoneză De Castraveți, și Salată Japoneză De Castraveți.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, oțetul de orez, uleiul de susan, pasta de chile și sarea împreună într-un castron.
Adăugați castraveți și amestecați pentru a acoperi. Lăsați salata să se marineze timp de 30 de minute înainte de a servi la temperatura camerei.