Restaurant Japonez Salată De Castraveți

Restaurant Japonez Salată De Castraveți
Restaurant japonez salata de castraveti este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, sare, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Salată Japoneză De Castraveți, Salată Japoneză De Castraveți, și Salată Japoneză De Castraveți.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, oțetul de orez, uleiul de susan, pasta de chile și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați castraveți și amestecați pentru a acoperi. Lăsați salata să se marineze timp de 30 de minute înainte de a servi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista