Rață cu Sos Accru: Anatra cu Salsa

Rață cu Sos Accru: Anatra cu Salsa
Rață cu sos acru: Anatra con Salsa ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Pentru 4,98 USD per porție, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1783 de calorii, 68 g de proteine și 161 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de tulpini de pătrunjel, unt, oțet de vin alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Goan Duck Vindaloo în sos de cayenne iute și acru, rață prăjită lent cu sos de vișine condimentat și Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt
2
Condimentam rața pe dinăuntru și pe exterior cu sare și piper. Într-un cuptor olandez sau într-o caserolă, la foc mare, prăjiți rața pe toate părțile până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galbeni, Prăjiți, Curățați De Coajă, Fără Semințe și Tăiați MăruntArdei Galbeni, Prăjiți, Curățați De Coajă, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
3
Scoateți bucățile de rață. Reduceți focul și adăugați pancetta, untul, frunzele de salvie și rozmarinul și gătiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
RozmarinRozmarin
Supa Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)Supa Bogat De Pui, (de Preferință De Casă)
RațăRață
4
Adăugați soppressata și usturoiul în tigaie și gătiți până când ierburile și usturoiul sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
5
Adăugați oțetul și supa de pui maro, aduceți la fierbere și adăugați bucățile de rață înapoi în tigaie. Se dau suc jumătățile de lămâie peste rață și se pun coaja în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
OțetOțet
SucSuc
LămâieLămâie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
Apă, Plus 1 CanăApă, Plus 1 Cană
6
Introduceți cuptorul olandez în cuptor și gătiți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, MărunțităCeapă Galbenă, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 InchBame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 Inch
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până când se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabe de piper și pătrunjel. Amestecați cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de pui și legume de pe fundul tigaii. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic până când scade la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Boabe De PiperBoabe De Piper
2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
PătrunjelPătrunjel
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
Apă, Plus 1 CanăApă, Plus 1 Cană
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă solidele cu fundul unui oală pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă bulionul pentru a facilita răcirea și se pune deoparte. Dați stocul la frigider în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Glazura Decorativa Rosu1 Tub Glazura Decorativa Rosu
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este ONEHOPE Reserve Pinot Noir Wine. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista