Ragu Bolognese
Ragu Bolognese este un sos care servește 4. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 420 calorii. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, conserve de roșii, morcov și țelină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încearcă Rag alla bolognese (sos bolognez), Sos Bolognese (ragu Bolognese), și Sos Bolognese (ragu Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți cârnații într-un cuptor olandez antiaderent.
Adăugați morcovul, țelina și ceapa; gatiti si amestecati la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz.
Se amestecă roșiile, bulionul, oțetul și fulgii de piper. Aduceți la fierbere. Se amestecă laptele. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Se amestecă pesto și măsline în sos de carne.
Scurgeți pastele; serviți cu sos de carne.